Pernilla Böckerman voitti viime vuonna upeasti MM-kultaa bikini fitnessissä. Hän otti juniorien MM-kullan (+166 cm) ja MM-hopeaa yleisestä sarjasta (-172 cm)

MM-kisat järjestettiin Espanjassa Santa Susannassa. Böckermaniin kohdistuneet odotukset olivat pienentyneet, sillä hän oli aiemmin samana vuonna jäänyt SM-kisoissa pronssille omassa sarjassaan.

Santa Susannasta tuli kuitenkin siis jättipotti. Böckerman, jolla on Instagramissa yli 200 000 seuraajaa, palasi nyt vuoden takaisiin tunnelmiin julkaisemalla videon omasta bikinikunnostaan noissa kisoissa.

– Tasan vuosi sitten MM-kisoissa. Kisaan valmistautuminen meni täysin nappiin. Upeita muistoja, fiilisteli Böckerman.

Nyt ei ole tulossa hetkeen täytettä palkintokaappiin, sillä Böckerman yllätti aiemmin tänä kesänä, kun hän kertoi jättävänsä pitävänsä kisataukoa.

– Vaikea, mutta oikea päätös on tehty. Joskus täytyy tehdä niin kuin keho ja mieli tahtoo. Jättää pakottamatta noita kahta ihmiselle tärkeintä seikkaa sellaisiin suorituksiin, jotka ajavat lopulta loppuun.

– Alkuun en meinannut antaa millään periksi jatkaen määrätietoisesti eteenpäin sekä tietäen, ettei kaikki ole, ja toimi niin kuin pitäisi. Pitkien keskusteluiden ja mentaalisten purkausten saattelemana tajusin, ettei tänä vuonna ole minun aikani kilpailla. Päätös oli kova, mutta tunsin oloni heti sen jälkeen huojentuneeksi ja onnelliseksi. Tiesin, etten tule pääsemään samaan kuntoon millaisena minut viime vuodelta muistatte. Fitnekseltä sain mitä tahdoin enkä rehellisesti tiedä, mihin tällä hetkellä haluan urheilijana keskittyä, kirjoitti hän tuolloin Instagramissa.

Video tästä.