Snookerlegenda Stephen Hendryn tekeminen on herättänyt paljon kritiikkiä laji-ihmisissä. Hän lopetti uransa ensin vuonna 2012, mutta teki yllätyspaluun vuonna 2020.

Hendryn paluu on kuitenkin jäänyt vaisuksi. Taskuun on tullut vain kolme voittoa. Takana on useita vetäytymisiä kisoista.

Monet ovat pilkanneet armotta Hendryn touhua. Toinen seitsenkertainen maailmanmestari Ronnie O’Sullivan ei noita puheita hyväksy. Hän sanoi sanottavansa The Sportsmanille.

– Hän (Hendry) on seitsemän maailmanmestaruuden mies. Jos hän haluaa pelata, niin hienoa. Jos hän ei pelaa, niin hän on voittanut kaiken. Kyseessä on ehdoton lajilegenda. Hän voi tulla tänne pelaamaan kalsareissa, jos niin haluaa. Meidän pitäisi kaikkien kumartaa hänelle. Hän on sankarini, täräytti O’Sullivan.

– Muut näkevät hänet ehkä vain yhtenä pelaajana, mutta en minä. Mielestäni hän on yksi suurimmista urheilijoista. Hän on kuin Tiger Woods.

– Kenenkään ei pitäisi kritisoida häntä. Vaikka hän häviäisi 0–10 ja paras breikki (lyöntisarja) olisi vain 12, ei kellään ole oikeutta kritisoida Stephen Hendryä.

Hendryn urakka MM-kisojen karsinnoissa päättyi lyhyeen. James Cahill voitti hänet erin 10–4.