Juoksija Sara Lappalainen (aiemmin Kuivisto) nähdään pian kilpakentillä. Lappalainen juoksee Paavo Nurmen kisoissa 13. kesäkuuta. Matkana on tuolloin 1 500 metriä.

Lappalainen vahvisti huhtikuussa keskittyvänsä jatkossa aiempaa enemmän tuolle matkalle.

– Olemme valmentajani kanssa kääntäneet kelkkaa kohti tonnivitosta. Alan kilpailla enemmän sillä matkalla. Mutta kyllä kasinkin pitää kulkea vähintään entiseen malliin. Jos aikoo juosta 1500 metriä alle neljän minuutin, se vaatii kasilla alle kahden minuutin kuntoa, Lappalainen totesi SUL:n tiedotteella.

Lappalaisen Suomen ennätyslukemat noilla matkoilla (800 ja 1 500 metriä) ovat 1.59,41 ja 4.02,35. Hän juoksi nuo ajat Tokion olympialaisissa.

– Aion kilpailla suhteellisen paljon alkukesällä ja rakentaa tuloskuntoa rauhallisesti. Mutta voi se kulkea kovaa jo silloinkin. Toinen kilpailukausi osuu sitten pienen keskikesän harjoittelutauon jälkeen loppukesälle kohti MM-kisoja, selvitti Lappalainen kesän suunnitelmiaan.

Lappalainen on ehtinyt julkaista myös kuva- ja videomateriaalia sosiaalisessa mediassa. Hän oli viikonloppuna ilmeisesti ystäviensä häissä. Se tarkoitti käyntiä kauneushoitolassa.

Lappalainen esitteli muodonmuutostaan Instagramissa. Fanit ihastelivat näkemäänsä.

– Ai, että upea nainen olet, kirjoitti yksi.

– Vau, sanaili toinen.

Video tästä.