Viivi Lehikoinen nousi kohun keskelle, kun hän päätti jättää väliin Ruotsi-otteluun osallistuakseen Timanttiliigan kisaan Kiinassa.

Asiasta on käyty kovaa julkista keskustelua. SUL:n puolelta jyrkimpiä kantoja on kuultu puheenjohtaja Riikka Pakariselta.

Pakarinen teki ennen ottelua julkisesti selväksi, että hänen näkemyksensä mukaan Lehikoinen on rikkonut urheilijasopimusta, joka velvoittaa osallistumaan Ruotsi-otteluun.

Lehikoinen on nyt kertonut Ilta-Sanomille, että hän sai siunauksen kisamatkalleen.

– Sain asialle Jani Tanskasen (maajoukkueen general manager) välityksellä valmennusjohdon siunauksen. Me olemme käyneet asiasta keskustelut Janin kanssa, mutta Jani puhui valmennusjohdosta ja myös Harrista (Harri Aalto, liiton toimitusjohtaja). Eli meillä oli virallisesti vain Janin siunaus, mutta hän toimiikin edustajana urheilijoiden suuntaan eikä näitä käydä läpi monen henkilön kanssa, paljasti Lehikoinen IS:lle.

– Sopimuksia voidaan muuttaa neuvottelemalla. Siinä ei tapahdu sopimusrikettä, jos molemmat osapuolet sen hyväksyy, avasi Lehikoinen.

Lehikoisen managerisisko Inka Kärkkäinen kommentoi X-palvelussa IS:n uutista hämmentyneenä.

– Pakarisen touhuja en vain voi ymmärtää. Hän tietää, miten asia käyty läpi ja heittää vettä myllyyn ilman mitään yhteydenottoja. Ala-arvoista johtamista, kun alle jäävät urheilijan lisäksi omaa henkilöstöä, hämmästeli hän viestissään.

Viesti tästä.

Inka K

@inkkari

Antti Salonen

@AnttiSalonen2
Ei näytä Pakarisen kannalta hyvältä
Pakarisen touhuja en vain voi ymmärtää. Hän tietää, miten asia käyty läpi ja heittää vettä myllyyn ilman mitään yhteydenottoja. Ala-arvoista johtamista, kun alle jäävät urheilijan lisäksi omaa henkilöstöä.