Pika-aituri Lotta Harala on ollut monessa mukana viime vuosina. Kaudella 2023 loistavaa jälkeä tehnyt Harala on nyt kertonut uuden paljastuksen.

Harala kertoi nimittäin Instagramissa, että hänestä tehdään kirja. Sen kirjoittaa Yleltä tuttu Milla Madetoja.

– Me nähtiin toisissamme potentiaali, eikä voitu jättää sitä korttia katsomatta – tai sivua kääntämättä. Vuosien varrella monet ovat todenneet mun elämän ja uran käänteistä ja tapahtumista, että niistä sais kirjotettua ihan huikeen kirjan. Pitkään mua vaan nauratti ne heitot ja kieltäydyinkin muutamista kirjaehdotuksista, alkoi päivitys.

– Muutama vuosi sitten Milla Madetoja ehdotti mulle kirjaa. Ajankohta ehdotukselle oli ehkä huonoin kaikista. Elin tuolloin elämäni haastavinta aikaa. Takana oli mm. loukkaantumisia ja mielenterveyden haasteita, enkä oikein tiennyt itsekään paikkaa missä olin. Sen kaiken avaaminen, kirjaksi kirjoittaminen ja vielä kaiken lisäksi julkistaminen tuntui pelkästään ahdistavalta ajatukselta.

– Mutta Milla ja ehdotus jäi muhimaan korvan taakse ja aloin olla avoin ajatukselle. Myös se tuntui hyvältä, että vaikka urallani en niinä aikoina ollut huipulla – lähes päinvastoin – Milla uskoi muhun. Ja mä siihen. Treffattiin ja meidän energiat kohtas heti. Milla näki ja kuuli mut tavalla, joka resonoi ja vakuutti. Tälle mä voin kertoa kaiken. Avoimemmin kuin koskaan aiemmin.

Harala on kohdannut monenlaisia vastoinkäymisiä ja upeita hetkiä. Hän on varma, että kirja välittää melkoisen tarinan.

– Tuosta saakka mun uudeks motoks onkin muodostunut kaikkien käsittämättömien käänteiden, surujen, ilojen, dramatiikan ja sattumusten äärellä, että tuleepahan makeempi tarina. Ja parempi kirja. Kirja, jonka te saatte lukea keväällä 2025.

Päivitys kokonaan tästä.

LUE MYÖS