Keihäänheittäjä Anni-Linnea Alanen epäonnistui pahasti Rooman EM-kisoissa. Alanen jäi karsinnassa heikkoon tulokseen 53,03, ja peli oli pelattu.

– Vaikean loppukevään tekniikkaongelmat on jatkunut myös alkukesän kisoissa. Ei muuta kun työhanskat käteen ja jatketaan hommia et saadaan kunto näkyviin myös kisakentillä! Pari viikkoa aikaa Kalevan kisoihin kotikentällä, eiköhän kuorita kunto esiin ennen sitä. Eteenpäin! päivitteli Alanen Instagramissa.

21-vuotias Alanen käänsi katseita vielä toukokuussa. Hän ilmoitti tuolloin tavoittelevansa EM-mitalia Roomasta.

Alasen sanat herättivät ihmetystä jo toukokuussa. Iltalehden asiantuntija Arto Bryggare tyrmäsi välittömästi naisen puheet ja otti asian esille myös EM-flopin jälkeen.

Alanen sai nyt kuulla asiasta eräältä fanilta. Tämä kommentoi naisen Instagram-julkaisua.

– Miten meni, noin omasta mielestä? Puheet on kovia, teot jotain aivan muuta. Arto Bryggare Melko hyvin kyllä blogissaan kertoo missä mennään. Tämä on minun mielipide, ”kannattaisi lopettaa se turha henkselien paukuttelu”. Paukutellaan niitä sitten kun on mitali kaulassa, tylytti fani.

Alanen ei kuitenkaan jäänyt hiljaiseksi. Hän vastasi palautteeseen.

– Kyllä urheilija saa tavoittensaa sanoa ääneen jos niitä häneltä kysytään, ei se ole mikään lupaus. Kaikki urheilua ymmärtävät ihmiset tietää, ettei tulokset vastaa aina kuntoa, kuittasi Alanen.

Päivitys tästä.

LUE MYÖS