Sulkapalloilija Ville Lång taisteli itsensä jatkoon Hollannin avointen kolmannella kierroksella.

Lång kukisti malesialaisen Zulfadli Zulkifflin tunnin ja 14 minuuttia kestäneessä ottelussa. Suomalainen vei taiston 22-20, 21-23, 21-15.

Turnauksessa kuudenneksi sijoitettu Zulkiffli taisteli toisen erän jatkopallojen kautta kolmanteen erään. Kolmannen erän hurja taisto päättyi Långille 21–15 .

Peliotteiden ailahtelusta alkusyksyllä kärsinyt Lång oli ottelun jälkeen huojentunut.

– Jos aamulla pelasin parhaani otteluni pitkään aikaan, tämä oli välähdys siitä mitä pelini on parhaimmillaan, Lång tuumi.

Keskiviikon ensimmäisessä ottelussa Lång voitti slovenialaisen Istok Utrosan 21–11, 21–14.
Långin pelit jatkuvat tänään torstaina iltapäivällä. Vastassa on malesialainen Iskandar Zulkarnain Zainuddin.

– Hän on erinomainen pelaaja. Voittoon vaaditaan vähintäänkin yhtä hyvää peliä kuin tuossa edellisessä ottelussa, Lång sanoi.

Ottelu käydään klo 13.20 Suomen aikaan tv-kentällä ja on nähtävissä Euroopan Sulkapalloliiton YouTube-kanavalla.

Lähde: Ville Långin tiedote