Väsymys pääsi yllättämään snookertähti Ronnie O’Sullivanin kesken matsin Scottish Openissa.

Sunnuntaina uransa kuudennen UK Championship -mestaruuden pokannut O’Sullivan ei ennättänyt nauttia voitostaan kovinkaan kauaa, kun uusi turnaus oli jo ovella.

Englantilaistykki pelaa parhaillaan Glasgow’ssa Scottish Openissa. Torstaina kiinalaista Li Hangia vastaan pelannut O’Sullivan otti torkut kesken miesten välisen mittelön.

– Lääkärini on kertonut neuvonut minua lepäämään aina, kun se on mahdollista. Viimeiset seitsemän-kahdeksan viikkoa ovat olleet todella kiireisiä. Minun pitää levätä aina kun pystyn, O’Sullivan sanoi Expressin mukaan.

– Joten vaikka tiedän, ettei minun pitäisi nukkua, niin olen silti nukkunut. Ja se on toiminut. Otan vain pikku torkut, mies selitti.

Pelaajan temppu toimi Hangia vastaan. Kiinalainen johti matsia 3-2, kun englantilainen päätti ummistaa silmänsä. O’Sullivan vei kuitenkin kaksi seuraavaa freimiä ja eteni jatkoon 4-3.

– Olin niin väsynyt. Istuin ja 2-3 minuutin tauko tuntui ikuisuudelta. Nahkatuoli tuntui hyvältä niskaani vasten. Sain levätä 12 minuuttia, O’Sullivan kertoi.

O’Sullivan kohtaa Scottish Openin puolivälierissä Skotlannin John Higginsin.

Eurosport

@eurosport
😂Ronnie O'Sullivan brings new meaning to the term needing the rest #ScottishOpen #snooker

"I am aware the cameras are on me, but sometimes you have to take a nap when you can get it."

bit.ly/2AKAFoQ