Showpainiorganisaatio WWE:n ja UFC:n veteraani Brock Lesnar on tehnyt uuden sopimuksen WWE:n kanssa. Kontrahti sisältää option ainakin yhdelle ottelulle UFC:n riveissä.

Amerikkalaisottelijan paluusta kahdeksankulmaiseen häkkiin on liikkunut vahvoja huhuja jo pitkään. UFC:n presidentti Dana White vahvisti vasta, että Lesnar tulee palaamaan varmuudella vielä promootion riveihin.

Nyt raskassarjan titaanin tulevaisuudesta saatiin vihdoin lisää konkreettista tietoa. Lesnar on tehnyt uuden sopimuksen WWE:n kanssa, jota myöten hän tulee keskittymään pääasiassa showpainiin.

Tuoreessa jatkopahvissa on kuitenkin MMA Fightingin tietojen mukaan pykälä, joka sallii miehelle vapauden otella ainakin yhden ottelun verran UFC:ssä. Lesnarilla oli samanlainen sopimus myös kaksi vuotta siten, kun hän palasi yhden mittelön ajaksi vapaaottelupromootion palkkalistoille.

Lesnar kärysi edellisen UFC-ottelunsa jälkeen kesällä 2016 dopingin käytöstä. Voitto Mark Huntista mitätöitiin ja käännettiin tuloksettomaksi.

Jenkkitähti sai tapauksesta vuoden kilpailukiellon, jonka hän on ehtinyt kärsiä jo kokonaan. Lesnar on esiintynyt pari viime vuotta vain WWE:n tapahtumissa.

Lähde: MMA Fighting