Triathlonin täyden matkan maailmanennätysmies Tim Don on palannut ryminällä lajin pariin viime lokakuussa sattuneen karmaisevan onnettomuuden jälkeen.

Don mursi niskansa kolaroituaan pyöräilyharjoituksissaan auton kanssa vain muutama päivä ennen Havajin Ironman -kisaa ja joutui pitkälle sairaslomalle.

Kuntoutus piti sisällään moninaisia vaiheita ja lopulta huhtikuussa hän pystyi osallistumaan Bostonin maratonille. (uutinen)

Vielä toukokuussa uintiharjoittelu triathlonia varten oli kuitenkin erittäin vaivalloista, koska Don ei pystynyt kääntämään kunnolla niskaansa.

Sunnuntaina Costa Ricassa käydyssä Ironman 70,3-kilpailussa kaikki meni kuitenkin nappiin ja britti voitti 1,9 kilometrin uinnista, 90 kilometrin pyöräilystä ja 21,1 kilometrin juoksusta koostuvan kisan lähes minuutin erolla seuraavaksi sijoittuneeseen australialaiseen Ryan Fischeriin.

Don oli kisan jälkeen haltioissaan.

– Se tunne. En voi edes kuvailla sitä. En pysty edes unelmoimaan mitä juuri tapahtui. Kiitos kaikille tuesta, se merkitsee koko maailmaa minulle ja perheelleni, Don kirjoitti Instagramissa.

Lähde: tri247.com