Rukalla kilpaillaan yhdistetyn Continental Cupin parissa viikonloppuna. Ensimmäinen osakilpailu käytiin tänään norjalaisten tahdittamana, Norjan napattua neloisvoiton ensimmäisestä osakilpailusta. Päivän mäkikilpailu jouduttiin perumaan vaikeiden tuuliolosuhteiden takia ja ladulle lähdettiin varakilpailun tuloksilla.
Voittoon taisteli Leif Tørbjoern Naesvold ennen maamiehiään Harald Johnas Riiberiä ja Sindre Ure Soetvikiä.
– Sain todella hyvän hypyn eilen varakilpailussa. Hiihdimme yhdessä Sindren kanssa kolmen kierroksen ajan ja se auttoi minua. Olen todella tyytyväinen päivän kisaan, sukseni olivat täydelliset, totesi Naesvold kilpailun päätteeksi.
Suomalaisittain parhaasta sijoituksesta vastasi Otto Niittykoski, joka ylsi uransa parhaaseen sijoitukseen Continental Cupissa. Niittykoski oli kilpailun 14:s.
– Oli kokonaisuudessaan onnistunut suoritus, ei ollut varakilpailussa mikään paras hyppy, mutta yllättävän hyvä lopputulema. Ladulla oli perus-hyvää menoa, ei vieläkään mitään mahdotonta iskua, mutta kokonaisuutena hyvä. Uran paras sijoitus, aivan tyytyväinen olen, kommentoi Niittykoski.
Niittykosken lisäksi viisi suomalaista hiihti kilpailussa pistesijoille. Wille Karhumaa oli 16:s, Atte Kettunen 19:s, Waltteri Karhumaa 21:s, Olli Salmela 23:s ja Jesse Pääkkönen 24:s. Uransa ensimmäisessä Continental Cupin osakilpailussa kisannut 16-vuotias Timi Heiskanen oli 37:s.
Lähde: Hiihtoliiton tiedote