Seefeldin lämmössä ilman paitaa jaetulle kahdeksannelle sijalle perinteisen 15 kilometrillä hienosti hiihtänyt britti Andrew Musgrave on ottanut voimakkaasti kantaa dopingratsiaan.

Andrew Musgrave

@musgraveandrew
Just had one of my best ever classic races... But all I can think about now is how shocked I am that people you like, have banter with every week & think are good lads turns out to be little cheating f***kers. Every ounce of my respect is gone. #Doping

– Hiihdin juuri yhden parhaista perinteisen kilpailuistani koskaan. Silti voin ajatella vain tätä shokkia, jonka aiheuttivat ihmiset, joista pidän ja joiden kanssa heitän läppää joka viikko ja pidän heitä hyvinä jätkinä. Nyt he osoittautuivat huijaaviksi kusipäiksi. Kaikki kunnioitus heitä kohtaan on kadonnut, Musgrave kirjoitti Twitterissä.

Pidätetyistä urheilijoista kaksi on Itävallasta, kaksi Virosta ja yksi Kazakstanista. Poliisi ei kertonut nimiä, mutta Itävallan joukkue vahvisti, että pidätetyt itävaltalaishiihtäjät ovat Dominik Baldauf ja Max Hauke, jotka sijoittuivat Seefeldin parisprintissä kuudenneksi.