IS: 205 senttiä pitkä ja 182 kiloa painava järkäle on jälleen Suomen vahvin mies – Paljasti hurjan ennätyksensä maastavedossa!

© Kuva: Getty Images

Suomen Vahvin Mies ja Nainen -kilpailun miesten finaalin voiton otti toistamiseen Mika Törrö Kontionlahdelta. Törrö osallistui kilpailuun toista kertaa tänä vuonna. Lajeina olivat väkipyörä, tukin nosto, kuorma-auton veto köydellä ja kiven nosto.

40-vuotias Törrö aloitti voimamieskilpailemisen vuoden 2017 toukokuussa ja lajiharjoittelunkin vasta saman vuoden helmikuussa. Hän kertoi Ilta-Sanomille, miten hän on onnistunut kahdessa vuodessa nousemaan lajin huipulle.

– Itseluottamus siihen, että voin pärjätä Suomessa ja ulkomailla on kasvanut pikku hiljaa. Kehitys on ollut nopeaa, 205 senttiä pitkä ja 182 kiloa painava järkäle kertoi IS:lle.

Törrö harjoittelee keskimäärin neljä kertaa viikossa: kolmesti punttisalilla ja kerran lajitaitoja. Tavallinen treeni kestää noin kaksi tuntia, toisinaan vähän enemmänkin.

– Maastavedossa ennätykseni on 350 kiloa, tukkipunnerruksessa 150. Muissa en juuri maksimeja tee. Etukyykyssä olen ottanut 220, hän sanoi.

Toiselle sijalle vaativassa ja tiukassa kilpailussa ylsi Jesse Matilainen Mikkelistä. Kolmannen paikan otti porilainen Sami Enroth.