SUL sai uuden varapuheenjohtajan – taloustilanne katsausten mukaan hallinnassa

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kimmo Oila ja Riikka Pakarinen valittiin Suomen Urheiluliiton (SUL) varapuheenjohtajaksi liiton hallituksen vuoden ensimmäisessä kokouksessa Helsingissä. Oila jatkaa varapuheenjohtajana, Pakarinen nousi varapuheenjohtajaksi Maarit Ovaskan tilalle.
Liiton puheenjohtaja Sami Itani linjasi alkaneen hallituskauden keskeiseksi tavoitteeksi käynnissä olevan yleisurheilun 2021-2024 strategiatyön loppuun saattamisen ja siitä viestimisen.

– Koen tärkeänä myös, että olemme proaktiivisia, osallistumme yhteiskunnalliseen keskusteluun ja vaikutamme rohkeasti yleisurheilun ja SUL:n imagoon. Myös huippu-urheilun valmennustrategian tuonti 2020-luvun vaatimustasolle on ehdottoman tärkeä, etenkin kun syksyllä valmennusorganisaation paikat tulevat avoimeen hakuun, Itani sanoi.

Aalto: Taloustilanne on hallinnassa

Toimitusjohtaja Harri Aallon ja talouspäällikkö Mikko Kiven katsausten mukaan viime vuoden tilinpäätösennuste ennakoi positiivista tulosta.

– Taloustilanne on hallinnassa ja yritysmyynti hyvässä vauhdissa. Myyntityötä on toki vielä paljon edessä, jotta alkaneen vuoden koviin budjettitavoitteisiin päästään, Aalto totesi.

– Positiivista on sekin, että yleisurheilun lisenssikertymä on tuoreen laskelman mukaan reilusti edellä viime vuoden vastaavaa aikaa.

Lähde: Urheiluliiton tiedote

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!