Kihloissa olevat triathlonistit – australialainen Aaron Royle ja brittiläinen Non Stanford – saapuivat Sydneyyn keskelle koronaviruspandemiaa. Kaksikko joutui näin Australian määräysten mukaan kahden viikon karanteeniin hotellihuoneeseen.

Hotellista on komeat näkymät Sydneyn satamalahdelle, mutta 336 samassa huoneessa on kova paikka vastakihlautuneillekin.

– Laskimme leikkiä siitä, että saatamme erota ennen kuin ehdimme naimisiin – mutta toistaiseksi kaikki on hyvin, Stanford kertoi BBC Sportille.

Harjoittelu hotellihuoneen tiiviissä ilmapiirissä on vaatinut melkoisesti luovuutta. Mukana onneksi seurasivat kaksi polkupyörää ja niille tarkoitettu teline sisäharjoitteluun.

– Olemme tuoneet mukanamme paljon kuntosalivälineistöä. Ja saamme pullon vettä joka aterian kanssa. Säilytämme pullot, täytämme ne vedellä, laitamme reppuun ja ne toimivat kuten painot harjoittelun yhteydessä.

– Olemme käyttäneet ikkunalautaa nousuharjoituksiin ja olemme kiinnittäneet kuminauhoja vaatetankoon ja käyttäneet sitä uintiharjoitteluun. On hämmästyttävää miten pystyy sopeuttamaan näinkin pienen tilan toimivaksi kuntosaliksi, Stanford kertoi.