Viime lokakuussa auton alle jäänyt Tiia Kuikka palaa vahvasti – nyt oma ennätys 3000 metrillä

© Kuva: Getty Images

Suomalaiset naiskävelijät paukuttivat komeita aikoja lauantaina käydyissä kisoissa Kauhavalla ja Naantalissa. Anniina Kivimäki voitti Kauhavalla 5000 metrin ratakävelyn kovalla ajalla 22.35,91 ja Tiia Kuikka vei 3000 metrin kilpailun Naantalissa ennätyksellään 13.23,14.

Kivimäki nousi naisten 5000 metrillä Suomen kaikkien tilastossa kahdeksanneksi ja Kuikka 3000 metrillä yhdeksänneksi. Kivimäki paransi ennätystään peräti yli puoli minuuttia ja vakavasta loukkaantumisesta auton alle viime lokakuussa jäätyään toipuva Kuikka pudotti 3000 metrin ennätyksestään yli kymmenen sekuntia.

– Olihan se taas yksi askel eteenpäin ja olen tuohon tyytyväinen, Kuikka tuumi Urheiluliiton tiedotteessa.

– Aiemmin tämä oli minulle se vaikein matka, mutta nyt tuntuu, että tällä harjoitustaustalla lyhyin matka on se paras. 5000 metrillä jalat eivät vaan vielä jaksa, mutta kun matkaa oli kaksi kilometriä vähemmän, se meni hyvin, Kuikka kertoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.