Vastustajalta varoitus Makwan Amirkhanille: ”Tämä ei tule päättymään hänen kannaltaan hyvin”

© Kuva: Getty Images

Suomalaisväriä nähdään UFC-kehässä jälleen sunnuntain vastaisena yönä, kun Makwan Amirkhani nousee kehään varsin lyhyellä varoitusajalla. Vastassa UFC Fight Island 5:ssa on brasilialainen Edson Barboza.

Barbozan edellisottelut eivät ole kovin hyvin sujuneet, mutta hän on silti ennakkoon ainakin lievä suosikki. Amirkhanin paras sauma ennakkoon ajateltuna on pyrkiä päättämään ottelu nopeasti, sillä Barboza jaksaa painaa vaikka koko 15-minuuttisen täydellä teholla.

Tämä on myös brasilialaisen tiedossa hyvin.

– Olen valmistautunut hyvin ja olen varma, että hän pyrkii syöksymään jalkoihini saadakseni minut maahan ja saamaan sitten otteen minusta, mutta tämä ei tule päättymään hänen kannaltaan hyvin…, Barboza sanoi MMA Fighting -sivuston mukaan.

– Potkut ovat omaa aluettani, mutta en paljasta enempää. Jos teen sitä mitä olen salilla tehnyt, tämä ottelu ei lähde käsistäni.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pidettävä ottelu näkyy Suomessa yksinoikeudella Viaplay-palvelussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.