Conor McGregor on uhonnut viime viikkoina jälleen aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Irlantilainen on kertonut, että hän juonii vakavissaan paluuta UFC:hen.

McGregor teki selväksi, että hän haluaa kohdata Michael Chandlerin. McGregor antoi myös ymmärtää viime viikolla, että hän on ilmoittautumassa antidopingjärjestö USADA:n testauspooliin. Se tarkoittaisi, että hän voi otella puolen vuoden päästä pooliin ilmoittautumisesta.

Kaikki eivät kuitenkaan niele purematta McGregorin kukkoilua. Tuohon rintamaan kuuluu UFC:n kevytsarjassa myös otteleva Grant Dawson. Hän antoi viime viikolla MMA Fighting -sivustolle karun arvionsa supertähden tilanteesta.

– En usko, että hän (McGregor) tulee takaisin. En usko hänen enää ottelevan. Mielestäni hänellä on menossa keski-iän kriisi.

Dawson arvioi, että McGregorin elämästä on mennyt merkitys tietyllä tavalla.

– Hän ei vain tiedä, mitä hän haluaa olla. Hän ei tarvitse mitään. Hänen ei tarvitse tehdä mitään.

– Hän on siinä vaiheessa elämäänsä, että hän ei tiedä elämänsä tarkoitusta. Siksi hän on niin sekaisin. ”Aion nyrkkeillä, nyrkkeillä paljain käsin, aion kohdata Michael Chandlerin, osallistun The Ultimate Fighter -ohjelmaan.” Hän vain pomppii vain noiden välillä. Olen lopettanut, en ole lopettanut sittenkään.

Dawson sai itse mietittävää haastattelun jälkeen lauantaina. Bobby Green yllätti hänet UFC:n pääottelussa Las Vegasissa. Green tyrmäsi miehen reilussa puolessa minuutissa.