Ronnie O’Sullivan vetäytyi snookerin Welsh Openista. Hän kertoi sosiaalisessa mediassa kärsivänsä esiintymispelosta (stage fright).

O’Sullivan on kuitenkin nähty Eurosportin asiantuntijana. Mies ei ole ollut erityisen armollinen pöydällä esiintyviä kohtaan. Sen sai kokea John Astley.

Astley pelasi karsintaottelussa Mark Williamsia vastaan. Hän pettyi pahasti lyötyään tasatilanteessa viimeisen punaisen ohi. O’Sullivan antoi palaa Eurosportilla.

– Tällä kaverilla ei taida olla snookeraivoja? Ei sille mitään voi. Jotkut ovat hyviä matematiikassa, jotkut englannissa, joillakin on snookeraivot.

– Jotkut eivät pelaa oikeaa lyöntiä. He eivät koskaan pelaa oikeaa lyöntiä, koska heidän aivonsa eivät toimi kuin snookerpelaajalla, ryöpytti seitsenkertainen maailmanmestari.

– Yllättyisitte siitä, että on ollut useita fantastisia pelaajia, nimiin menemättä jopa viiden parhaan joukossa maailmassa, joilla ei ole snookeraivoja, mutta heillä on niin hyvä tekniikka, että se riittää. Tällä kaverilla (Astley) ei ole kumpaakaan. Hänellä ei ole hyvää tekniikkaa tai snookeraivoja, joten hän tulee tekemään 30–50 pisteen sarjoja, lyö ohi palloista eikä tee koskaan mitään erityistä.

– Se on valitettavaa, mutta on oltava jompikumpi. Jos ei ole kumpaakaan, on ehkä löydettävä jotain muuta tekemistä, paalutti supertähti.

Williams voitti Astleyn lopulta erin 4–2.

LUE MYÖS