Hiihtopiireissä on paljon parisuhteita. Myös Rukan maailmancupissa nähtiin viikonloppuna useita pariskuntia.

Ruotsin tähtihiihtäjä Maja Dahlqvist joutui pettymään perjantaina, kun hän kaatui sprintin finaalissa. Nainen oli matkalla voittoon vielä loppusuoran alussa.

28-vuotiaan maailmanmestarin onneksi hänelle löytyi lohtua kisapaikalta. Rukalla kilpaili nimittäin myös hänen kumppaninsa Kevin Bolger. Jenkkihiihtäjä jäi itse sprintin karsinnassa sijalle 46.

Dahlqvistin ja Bolgerin suhde on ollut julkista tietoa viime vuoden MM-kisoista saakka. Kaksikko on myös kommentoinut asiaa julkisesti.

Ruotsin suurin MM-mitalitoivoihin kuuluva Dahlqvist puhui aiheesta viikonlopun kisojen yhteydessä myös Iltalehdelle. Nainen kertoi kaksikon asumisjärjestelyistä.

– Välillä hän asuu Ruotsissa, mutta ei pitkäaikaisesti. Hän on yhä amerikkalainen, muistutti ruotsalaistähti Iltalehdelle.

– Olemme eläneet kuuden viikon pätkissä. Olimme kuusi viikkoa keväällä yhdessä, sitten hän oli kotona kuusi viikkoa, jonka jälkeen olimme kuusi viikkoa Ruotsissa, avasi Dahlqvist.

Dahlqvistin mukaan kaksikko viihtyy hyvin yhdessä myös kisamatkoilla. Ruotsin joukkueen tähdistä Frida Karlsson ja William Poromaa seurustelevat.

Tästä Iltalehden juttu.