Suomen miesten joukkue (Markus Vuorela, Iivo Niskanen, Perttu Hyvärinen, Joni Mäki) oli sunnuntaina viides Toblachin maailmancupin hiihtoviestissä. Pettynein maa oli kuitenkin varmasti Norja.

Ilman ykköstähteään Johannes Kläboa kilpaillut Norja oli suuri ennakkosuosikki. Se taipui kuitenkin kolmanneksi Italian ja Ruotsin taakse.

Norja aloitti viestin väkevästi. Erik Valnes vei joukkueen ykkösenä vaihtoon 11 sekunnin erolla muuhun joukkoon. Valnesin otteet keräsivät kehut Norjan Viaplaylla.

–Hän pitää hauskaa, hehkutti selostaja Jörn Sundby.

Norjan juhlat loppuivat kuitenkin toisella osuudella. Iivo Niskanen otti Norjan viestiä vieneen Hans Christer Holundin kiinni.

– Suomen Niskasella ei ollut mitään aikomusta päästää Holundia yksin kärkeen. Hän kantoi muun joukon mukanaan ja otti norjalaisen kiinni, tilitti Dagbladet.

Myös norjalaisella NRK:lla tehtiin varsin samanlainen huomio.

– Holund piti alussa samanlaista vauhtia kuin Valnes, mutta Iivo Niskanen näytti vanhan suuruutensa Suomen toisella osuudella, ja yhtäkkiä 12,6 kilometrin kohdalla suomalainen oli syönyt 21,8 sekunnin eron kiinni, ällisteli NRK.