Muun muassa Tero Pitkämäki ja Kimmo Kinnunen (kuvassa) seurasivat, kun Topias Laine ja Suvi Kemppainen ottivat voitot Pihtiputaan keihäskarnevaalin pääkilpailuissa sunnuntaina. Laine voitti 80,90 metrin heitolla ja Kemppaisen paras kaari kantoi 56,92.

– Heittäminen tuntuu nyt hyvältä. Alkukauden junnasin siinä 77 metrin pakeilla. Kuortaneelta eteenpäin tasoon on tullut pari-kolme metriä lisää ja nyt parissa viimeisessä kilpailussa olen päässyt 80 metrin paremmalle puolelle, Laine kommentoi SUL:n tiedotteella.

– Nyt heittämiseen on tullut aikaisempiin kausiin verrattuna sellainen varmuus. Odottelin alkukauden aikana piikkiheittoja, mutta nyt kun olen saanut kisoihin tuntumaa ja vähän rentoutunut, olen saanut paremmin niitä osumia. Voi olla, että alkukaudesta tiukka vääntö EM-kisoista toi heittoon puristusta, Laine mietti.

Jarmo Marttila oli kisan toinen heitettyään 78,90. Taneli Juutinen oli kolmas tuloksella 75,06.

Suvi Kemppainen vei siis naisten kisan voiton. Kemppaisen kilpailu sai kuitenkin ikävän käänteen viimeisellä kierroksella, kun naisen toinen jalka lipesi. Polvi sai tällin ja kipeytyi.

– Tämä oli minulle tosi tärkeä kilpailu. Oli mukava onnistua ja saada paras tulos vuoden 2020 jälkeen, kun vasemman poljen kanssa kanssa on ollut ongelmaa, Kemppainen kommentoi SUL:n tiedotteella.

LUE MYÖS