Sulkapalloilija Ville Lång kellisti Tahitin turnauksen ykkössijoitetun toisella kierroksella ja eteni puolivälieriin.

Lång (mrank 76) sai turnauksen avauskierroksella vastaansa meksikolaisen Job Castillon (mrank 91), jonka voitti reilu 50 minuuttia kestäneessä ottelussa kuitenkin suoraan kahdessa erässä luvuin 21-19, 21-15.

Toisella kierroksella Långin vastustaja oli turnauksen ykkössijoitettu israelilainen Misha Zilberman (mrank 68). Aiemmissa kansainvälisissä kohtaamisissa Lång oli voittanut miehen jo kolmesti ja Tahitilla hän nappasi israelilaisesta neljännen voiton ja suoraan kahdessa erässä pistein 21-14, 21-15.

– Kaiken kaikkiaan todella hyvä pelipäivä alla. Hallissa on edelleen vietävän kuuma, mutta nyt matot olivat kuivuneet yön aikana ja suurta vaaraa ei ollut, vaikka kerran liukastuinkin, Lång kertoo Facebook-sivuillaan.

Puolivälierissä Lång kohtaa Sri Lankan Niluka Karunaratnen (mrank 107). Aiemmat kansainväliset kohtaamiset ovat menneet Långille otteluvoiton 2-0.