Sulkapalloilija Nanna Vainio kohtasi naisten kaksinpelin avausottelussaan olympiaturnauksen ykkössijoitetun, Espanjan Carolina Marinin.

Marin voitti suomalaisen 2-0 (21-6, 21-4). Ottelu kesti 24 minuuttia.

– Valitettavasti parempaa tulosta ei nyt tullut. Peli oli vaikea, koska Carolina oli tosi skarppina koko ajan, ja hänellä on paljon eri lyöntejä. Hän on lisäksi vasenkätinen. Carolina oli pahin mahdollinen vastustaja heti alkuun, Vainio sanoi kovasta vastustajastaan.

Marin, maailmanlistan ykkönen, voitti Vainion myös tämän vuoden EM-kisojen puolivälierässä. Marin on lisäksi kaksinkertainen maailmanmestari.

– Olihan se tiedossa, että hän on kova ja nopea pelaaja. Siksi minulla oli tavoitteena saada palloralleja käyntiin. Ei hän syyttä ole maailman ykkönen. Carolina on tullut tänne voittamaan olympiakultaa. Nyt lähden yrittämään uuteen peliin, enkä aio olla liian ankara itseäni kohtaan ja murehtia tätä peliä.

Marinin ja Vainion lohkon kolmas pelaaja on Tanskan Line Kjaersfeldt, jonka suomalainen kohtaa perjantaina. Lohkovoittaja selviytyy puolivälieriin. Vainio on kohdannut tanskalaisen tänä vuonna kaksi kertaa, ja voitot ovat tasan 1-1.

– Kjaersfeldt on ihan erilainen vastustaja kuin Marin. Hän tekee paljon enemmän virheitä ja on hitaampi. Huomenna on luvassa erilainen peli. Ennen sitä syön ja lepään hyvin sekä analysoimme tulevaa matsia, Vainio sanoi.

Lähde: Sport.fi