Norjan hiihtoliitto on saanut karun uutisen. Norengros, joka on ollut 20 vuotta liiton sponsori, lopettaa yhteistyön sen kanssa.

Kyseessä on Norjassa erittäin tunnettu yritys. Se on maan suurin kulutustavaran toimittaja

Firman markkinointipomo Espen Sörhaug vahvisti yhteistyön päättymisen VG:lle.

– Norengros jättää maastohiihdon yli 20 vuoden yhteistyön jälkeen ensi kaudella. Lyhyesti sanottuna olemme saavuttaneet tavoitteet, jotka asetimme yhteistyöllemme, kun saimme lisättyä tietoisuutta yrityksestämme, kommentoi mies.

Sörhaug arveli, että Norengros oli yksi Norjan hiihtoliiton suurimmista yhteistyökumppaneista. Hän ei halunnut puhua tarkoista summista, mutta vahvisti VG:lle, että kyse oli useiden miljoonien Norjan kruunun arvoisesta diilistä.

Norjan hiihtoliiton pääyhteistyökumppani Sparebank1 on toki rahallisesti vielä merkittävämpi tukija. VG kertoi tiedustelleensa yhteistyön loppumisesta Norjan hiihtopomolta Espen Bjervigiltä. Tämä ei halunnut sanoa sanaakaan aiheesta.