Suomen hiihto on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ikävässä valossa. Hiihtoliitto on kokenut kovia taloudellisia toimia, jotka ovat pakottaneet muutoksiin.

Hiihtoliitto on nyt kertonut vaihteeksi iloisia uutisia. Liitto tiedotti tehneensä merkittävän uuden yhteistyösopimuksen.

– Nokian Renkaat aloittaa yhteistyön Suomen Hiihtoliiton kanssa. Yhtiö on maastohiihdon Suomen A-maajoukkueen sekä nuorten maajoukkueen pääyhteistyökumppani kausilla 2023-24 ja 2024-25. Yhtiö on myös maastohiihdon Rukan ja Salpausselän maailmancup-tapahtumien virallinen yhteistyökumppani, tiedottaa Hiihtoliitto.

– Meistä on hienoa saada juuri Nokian Renkaat uudeksi yhteistyökumppaniksemme. Meille yhteisesti tärkeän talven lisäksi meitä yhdistää halu kantaa vastuu tulevaisuudesta ja lumisista olosuhteista myös jatkossa, kommentoi Suomen Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Ismo Hämäläinen tiedotteella.

Nokian Renkaiden ja Hiihtoliiton yhteistyöt tulee näkymään logonäkyvyytenä hiihtomaajoukkueen kilpailuasuissa ja huoltorekassa sekä Ruka Nordic- ja Lahti Ski Games -maailmancup-tapahtumissa.

– Odotamme innolla alkavaa yhteistyökautta ja toivotamme urheilijoille menestystä laduilla, kommentoi tiedotteella Nokian Renkaiden viestinnästä, sijoittajasuhteista ja brändistä vastaava johtaja Päivi Antola.