Kristine Stavås Skistad oli tiistaina naisten ykkönen Drammenin maailmancupin sprintissä. Yksi Norjassa pettyneistä hiihtäjistä oli Emma Ribom.

Ribom oli nimittäin menossa jatkoon ensimmäisestä erästä. Sitten tuli murheellinen tieto: nainen sai kauden toisen keltaisen kortin estämisen vuoksi. Sen seurauksena oli hylkäys.

Ruotsalaistähden oli vaikea hyväksyä tuomiota. Hän vuodatti kyyneleitä pelipaikalla ja avautui kohtalostaan Dagbladetille.

– Tämä on paskaa. tuntui hyvältä tänään. En ymmärrä sitä. En saanut edes puhua tuomaristolle. Olin täysin shokissa, kun menin bussiin ja tytöt sanoivat, että minut hylättiin. Nyt pakkaan ja lähden Faluniin.

– Mitä ajattelet tuomaristolta saamastasi kohtelusta? tiedusteli toimittaja.

– Erittäin surullista, kuittasi Ribom.

Viaplayn asiantuntija Sami Jauhojärvi puhui myös naisen hylkäyksestä lähetyksessä. Hän nosti esiin Ribomin rakkaan J.C. Schoonmakerin, joka ylsi miesten kisan finaaliin.

– J.C. Schoonmaker voi iloita siitä, että on jälleen kerran finaalissa. Hän oli Östersundin kolmonen. Varmasti joutuu illalla sitten tyttöystävää lohduttamaan, kun Ribom sai toisen keltaisen ja sitä myötä hylkäyksen, selvitti ”Musti”.

LUE MYÖS