Maastohiihdon maailmancupissa kilpailtiin Davosissa vapaan hiihtotavan 20 kilometrin väliaikalähtökilpailut sekä naisissa että miehissä. Naisissa Krista Pärmäkoski oli seitsemäs ja Kerttu Niskanen yhdeksäs.

– Ihan ok tunne oli tänään. Sijoitus painui ehkä vähän huonommaksi, mitä ajattelin. Nousujohteinen kisa, ja ihan tyytyväinen olen. Tärkeintä, että näistä ekoista kisoista palautuu ja saa huoltavaa harjoittelua seuraavan viikon aikana sekä muutamat täsmätreenit ennen Tour De Skitä. Ihan hyvässä kunnossa ollaan ja on luottavainen olo, kommentoi Pärmäkoski Hiihtoliiton tiedotteella.

Suomalaisnaisista 30 parhaan joukkoon hiihtivät lisäksi Eveliina Piippo, joka oli hienosti 13:s ja Anne Kyllönen (22:s). Anni Lindroos oli kilpailun 41:s. Kilpailun voitti Yhdysvaltojen Jessie Diggins ennen Norjan Ingvild Flugstad Östbergia ja toista jenkkihiihtäjää Rosie Brennania.

Miehissä nähtiin Norjan kuutoisvoitto. Voittajaksi taisteli Simen Hegstad Krüger, kakkoseksi Hans Christer Holund ja kolmanneksi Sjur Röthe.

Miesten kisan suomalaistähti oli Arsi Ruuskanen. Ruuskanen hiihti tasaisesti kahdeksanneksi. Myös Remi Lindholm ylsi uransa parhaaseen sijoitukseen. Hän oli kilpailun 11:s. Markus Vuorela oli 30:s ja Perttu Hyvärinen 32:s.

Hyvärinen oli tuimana Viaplayn haastattelussa.

– Oli kyllä paska kisa. Ihan rehellisesti, niin paska, että huh huh, avautui Hyvärinen.

– Löydätkö jotain syitä siihen? tiedusteli toimittaja.

– En mä jaksa miettiä, kuittasi Hyvärinen.