Sprinttihiihtäjät Otepään maailmancupiin nimetty

© Kuva: Getty Images

Maastohiihdon maailmancupissa kilpaillaan ensi viikonloppuna Otepäässä.  Lauantaina hiihdetään perinteisen sprinttikisa ja sunnuntaina ohjelmassa on vapaan parisprintti. Osa urheilijoista palaa maailmancupista Suomeen jo lauantaina osallistuakseen sunnuntaina Suomen Cupin Vantaalla.

Otepää isännöi tulevana viikonloppuna maastohiihdon maailmancupin sprinttiviikonloppua. Lauantaina hiihdetään perinteisen sprintti, jossa naisilla matkana on 1,2 ja miehillä 1,5 kilometriä.  Sunnuntain parisprintit hiihdetään vapaalla hiihtotavalla. Perinteisen sprinttiin varamieheksi nimetyn Martti Jylhän joukkuekaveri selviää lauantaina kisan jälkeen kuten myös naisten sprinttijoukkue.

Päävalmentaja Reijo Jylhän mukaan viime aikojen sairasteluiden takia Otepään joukkueeseen päätettiin nimetä varahiihtäjät:

– Meillä on näitä sairastuneita ja toipilaita tällä hetkellä niin paljon, että on aivan selvää, että tällaiselle oli nyt tarvetta. Miehissä joukkueen valintaperusteet määräytyy pitkältä Falunin Skandinavia Cupin perusteella. Siellä oli viikonloppuna maailmancup-luokan kisat, jossa meidän viisikko hiihti tasaisesti ja Toni (Ketelä) kaatui, päävalmentaja Jylhä kertoo.

Naiset
Mona-Liisa Malvalehto
Riikka Sarasoja-Lilja
Anne Kyllönen
Krista Pärmäkoski
Aino-Kaisa Saarinen
varalla
Leena Nurmi
Katri Lylynperä

Miehet
Matias Strandvall
Anssi Pentsinen
Juho Mikkonen
Toni Ketelä
Ristomatti Hakola
Ari Luusua
varalla
Martti Jylhä
Sami Jauhojärvi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.