Kerttu Niskanen voitti kaudella 2022–2023 maastohiihdon maailmancupin normaalimatkojen cupin. Se on suomalaisittain harvinaista herkkua, sillä naisista samaan on pystynyt vain Virpi Sarasvuo (silloin Kuitunen-sukunimellä).

Niskanen arvosti selvästi saavutusta valtavasti, vaikka asia ei välttämättä saanut täysin ansaitsemaansa huomiota kaikkialla. Nainen päätti hiljattain teettää itselleen upean muiston aiheeseen liittyen.

Niskanen kertoi asiasta Instagramissa. Hän julkaisi videon siitä, kun hän meni hakemaan palkitun kultasepän Olli Johan Lindroosin hiihtäjälle suunnittelemaa sormusta.

– Kristallipallo kimaltelee palkintokaapissa, muistuttaa upeasta kaudesta 22/23 ja ennen kaikkea normaalimatkojen maailmancupin voitosta. Halusin teettää sormuksen, joka kulkee mukanani ja muistuttaa minua siitä joka hetki. Upea ja taitava Olli Johan Lindroos suunnitteli sormuksen, joka kimaltaa kuin kevään hanki. Siinä on viisi erilaista timanttia, jotka kuvastavat viittä erilaista palkintopallihiihtoa, kirjoitti Niskanen.

Videolta näkyi myös Niskasen reaktio. Nainen ällistyi, kun näki sormuksen ensimmäistä kertaa.

– En kestä. Miten hieno. Vau, joko minä saan hypistellä.

– Vetää sanattomaksi. Niin hieno, hihkui hiihtotähti.

Video tästä.

LUE MYÖS