Hiihtäjä Krista Pärmäkoski on esittänyt tällä kaudella ajoittain loistavia otteita. Nainen otti esimerkiksi voiton Salpausselän 20 kilometrin perinteisen hiihdossa.

Pärmäkosken uran jatko on ollut yksi iso puheenaihe Tour de Skin ja Alpe Cermisin loppunousun jälkeen. Hän kertoi sen vedettyään, ettei tule enää kilpailemaan tuota nousua ammattihiihtäjänä. Pärmäkoski ei kuitenkaan ole vielä kertonut, jatkaako hän uraansa ensi kaudella.

Hiljattain selvisi, että moninkertaisesta arvokisamitalista on tulossa elämäkertakirja. Gummerruksen kustantama kirja Avoin – Krista Pärmäkoski julkaistaan syksyllä. Sen kirjoittaa Ylen toimittaja Laura Arffman.

Pärmäkoski on nyt kertonut Instagramissa

– Vajaan parin vuoden ajan ollaan yhdessä Laura Arffmanin kanssa työstetty syksyllä julkaistavaa mun elämäkertaa.

– Halusin paketoida mun matkan kirjan kansien väliin jo tässä vaiheessa elämää, koska tapahtumat on vielä jotenkin muistissa…vaikka aika monta kertaa on pitänyt Lauralle todeta, että ”ootas, olikohan se sittenkään silloin”. Kirja tulee olemaan avoin kertomus asioista ja tunteista, jotka olen aiemmin pitänyt julkisuudelta salassa. Hieman jo jännittää, millaisen vastaanoton tämä tulee samaan, mutta siitä olen varma, että kaikesta huolimatta tämä prosessi kannatti käydä läpi, kirjoitti Pärmäkoski.

Kuvat tästä.

LUE MYÖS