Ikaalisten Urheilijat (Katariina Lonka, Krista Pärmäkoski ja Hilla Niemelä) otti lauantaina naisten kolme kertaa viiden kilometrin vapaan hiihtotavan hiihtoviestin voiton Rovaniemellä Suomen Cupissa. Voiton takuunainen oli hirmuisen kakkososuuden vetänyt Pärmäkoski.

– ”Kata” päästi hyvistä asetelmista ladulle, sain siitä aika nopeasti kärjen kiinni. Halusin tarjoilla Hillalle mahdollisuuden nautiskella ankkuriosuudesta ja tuoda joukkueen ykkösenä maaliin, arvioi Pärmäkoski itse Hiihtoliiton tiedotteella.

Kansallinen hiihtokausi päättyy sunnuntaina naisten osalta 30 kilometrin perinteisen kisaan. Pärmäkoski on siinä mukana.

Nainen teki kuitenkin Maastohiihto.comin haastattelussa, että odotukset eivät todellakaan ole katossa. Pärmäkoski teki selväksi, että hän alkaa olla loppu.

– Aika väsynyt olen. Kepalle (Kerttu Niskanen) ja Johannalle (Matintalo) on varmaan ykkös- ja kakkossijat, katsotaan me muut sen jälkeen. Lähdetään antaa kaikki itsestä mitä löytyy. Ihan hirveästi ei löydy, mutta yritetään, avasi nainen Maastohiihto.com-sivustolle.

Pärmäkoski kertoi sivustolle myös, ettei hän muuttaisi paljon mitään, jos puhutaan tästä kaudesta ja siihen valmistautumisesta. Hän muistutti saaneensa esimerkiksi osansa terveysmurheista ja ongelmista kaluston kanssa.

Tästä Maastohiihto.comin juttu.

LUE MYÖS