Vastikään nyrkkeilyuransa lopettanut entinen kevyempien painoluokkien kuningas Floyd Mayweather tienasi urallaan uskomattoman suuren omaisuuden. Vikkeläliikkeinen amerikkalaisottelija on aina tavannut rehennellä rahoillaan, eikä eläkkeelle jääminen vaikuta rauhoittaneen 40-vuotiaan miljonäärin elämäntyyliä. Tuoreessa Instagram -päivityksessään nyrkkeilytähti väittää saaneensa kolme miljoonaa dollaria sponsoreilta vain pelkästä lomailusta Kiinassa.

– Kun rahaa riittää näin pitkälle, elämä on erilaista. Liikun, pukeudun ja elän eri tavalla kuin muut, sillä rahani ovat ihan eri tasolla kuin muilla! Kiinassa käyminen 23 ihmisen kanssa oli hieno kokemus. Eikä kolmen miljoonan palkkio pelkästä lomailusta ja nähtävyyksien katselustakaan haittaa lainkaan, miljonäärinyrkkeilijä kehuskeli Instagramissa.

Vaikka Mayweather ei maininnut mistä hyvästä hänelle maksettiin niin tuntuva palkkio Kiinassa, hänen aiemmassa Instagram -päivityksessään markkinoitiin useampia promootiotapahtumia Shanghaissa, Pekingissä ja Chengdussa.

Kahdeksan maailmanmestaruutta viidessä eri painoluokassa urallaan voittanut Mayweather kuuluu nyrkkeilymaailman kuuluisimpiin eläviin legendoihin. Michiganin osavaltiosta lähtöisin oleva nyrkkeilytähti voitti urallaan 49 kertaa eikä hävinnyt ainuttakaan ottelua.