Nyrkkeilyn entinen moninkertainen maailmanmestari Floyd Mayweather on vahvistanut hakevansa vapaaottelulisenssiä. Jenkkitähti vakuutti uudessa Metron haastattelussa jahtaavansa edelleen tosissaan ottelua vanhan vihollisensa Conor McGregorin kanssa.

Mayweather ja McGregor ovat mesonneet uusintaottelusta jo yli puoli vuotta. Kamppailutähdet kohtasivat ensimmäistä kertaa viime kesänä nyrkkeilykehässä Las Vegasissa. Tällöin voittamaton amerikkalainen leikitteli irlantilaishaastajan kanssa kymmenen erää, kunnes lopetti ottelun helposti teknisellä tyrmäyksellä.

Aiemmin näytti, että miesten haaveet revanssista ovat kuivumassa jo kasaan. Mayweather neuvotteli UFC:n presidentin Dana Whiten mukaan hetken aikaa ottelusopimuksesta promootion kanssa, mutta keskustelut eivät edenneet kovin pitkälle. Myöskään McGregor ei ole otellut UFC:ssä yli vuoteen.

Uusi käänne saagassa vihjaa kuitenkin siitä, että uusi kohuottelu saatettaisiin sittenkin nähdä ajan myötä. Mayweather vannoi hakevansa vapaaottelulisenssiä ja tekevän kaikkensa UFC-ottelun järjestämiseksi.

– Kaikki ottaa aikansa. Aiomme aikanaan hakea vapaaottelulisenssiä ja toivottavasti pääsemme ottelemaan, Mayweather valotti Metrolle.

Viidessä eri painoluokassa mestaruuksia voittanut jenkki-iskijä on tietojen mukaan aloittanut vapaaottelun harjoittelun UFC:n välisarjan maailmanmestarin Tyron Woodleyn kanssa. Woodley väitti aiemmin TMZ:n haastattelussa, että hän tulee valmentamaan nyrkkeilytähteä UFC-uraa varten.

Mayweather kertoi tarvitsevansa hetken aikaa vapaaottelun harjoitteluun. Miehen tarkoituksena ei ole ilmeisimmin nolata itseään vapaaotteluhäkissä.

– Mitä vain se vaatikaan, on se sitten kuusi tai kahdeksan kuukautta. Haluamme varmistaa, että valmistaudumme kunnolla ja teemme kaiken oikein.

Lähde: Metro