Osoitti todellista voitontahtoa: Huippuhiihtäjä teki hurjan paljastuksen – Virtsasi itsensä päälleen voittaakseen maailmanmestaruuden!

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Ampumahiihdon maailmanmestari Ingrid Landmark Tandrevold on tehnyt nolon paljastuksen muutaman vuoden takaa.

Norjalainen Tandrevold oli vuonna 2016 hiihtämässä viimeistä etappia nuorten MM-kisojen viestissä, kun ruotsalainen Hanna Öberg oli saavuttamassa häntä. Tandrevold kertoi menneensä paniikkiin, joka tuntui myös fyysisesti.

– Minulla oli todella kova hätä. Analysoin, että minun piti joko pudottaa vauhtia ja pidätellä tai antaa vain tulla ja virtsata itseni päälle. Päätin virtsata itseni päälle ja voitimme kilpailun, Tandrevold paljasti norjalaisen TV2:n mukaan.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!