Hiihtoliiton haastava taloudellinen tilanne vaikuttaa osaltaan myös hiihtomaajoukkueen toimintaan. Maajoukkueen seuraava yhteinen tapahtuma on vasta elokuussa järjestettävä Passo Lavazen harjoitusleiri.

Iivo Niskanen ilmoitti hiljattain, että hän jättäytyy pois maajoukkueen harjoitusleireiltä. Maajoukkueen päävalmentaja Teemu Pasanen kommentoi Niskasen tapausta Iltalehdelle.

– Iivo on mukana viimeistään silloin, kun suksitestejä tehdään marraskuussa, selvitti Pasanen IL:lle.

Iltalehti paljasti myös, että kulisseissa kuiskitaan muutakin. Hiihdon sisäpiirissä on spekuloitu, että Kerttu Niskanen ”hyppäisi sivuun”. Hän ei ollut Kuopion avaustilaisuudessa. Pasanen kiisti kuulleensa tällaisista puheista.

– Minulla ei ole tällaista tietoa, että Kerttu jää pois. Aiemmin hän on ilmoittanut tulevansa leireille, Pasanen kommentoi Iltalehdelle.

Tästä Iltalehden juttu.

Maastohiihdon A-maajoukkue

Naiset
Jasmi Joensuu, Anne Kyllönen, Jasmin Kähärä, Katri Lylynperä, Johanna Matintalo, Kerttu Niskanen, Eveliina Piippo, Krista Pärmäkoski

Miehet
Ville Ahonen, Niko Anttola, Ristomatti Hakola, Perttu Hyvärinen, Remi Lindholm, Niilo Moilanen, Joni Mäki, Arsi Ruuskanen, Lauri Vuorinen