Venäjän hiihdon kärkinimiin kuuluva Veronika Stepanova on tullut viimeisen vajaan kahden vuoden aikana tunnetuksi kovista kommenteistaan sosiaalisessa mediassa.

Stepanova on esimerkiksi ilmaissut tukensa maan presidentille Vladimir Putinille ja hänen politiikalleen. Stepanova on myös kritisoinut voimakkaasti kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n päätöstä.

Venäjän hiihtoliiton puheenjohtaja Jelena Välbe on viimeisen vuoden aikana tehnyt selväksi, että hän ei hyväksy kaikkea Stepanovan toimintaa. Välbe on hämmästellyt naisen suurta aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa.

Nyt Välbe on jälleen avannut suunsa. Nainen esitti kovan väitteen Stepanovasta ja hänen sosiaalisen median päivityksistään.

– Mitä tulee Veronikaan, en keskustele tai lue mitään. En tilaa hänen blogejaan, koska hän ei ole kirjoittanut 90 prosenttia niistä. Tiedän sen, väitti Stepanova Sport-Expressille.

Stepanova ei ole itse myöntänyt, että joku muu olisi hänen päivitystensä taustalla.

– En kuitenkaan pysty enää vakuuttamaan häntä siitä, että tämä vie hänen huomionsa pois urheilulta. Hänen on itse ymmärrettävä se, jatkoi Välbe.

– Mitä tulee toiseen mainittuun ihmiseen (toimittaja Dmitri Gubernijev), niin en edes käytä enää hänen nimeään. Jätän hänet täysin ilman huomiota. En lue mitään häneen liittyvää tai keskustele hänestä.