Rintauimari Ida Hulkko urakoi viikonloppuna onnistuneesti Espoonlahden GP-uinneissa. Hän päivitteli tuntojaan Instagramissa.

– Käteen tarttui Challenge -kilpailun voitto sekä SM-pronssia naisten sekauintiviestissä. Prosessissa mennään etiäpäin ja hyvään saumaan saatiin startteja. Muutaman viikon päästä jatketaan Saksan mestaruusuinteihin ja sieltä kohti joulukuun SM-kisoja, sanaili Hulkko Instagramissa.

Keskiviikkona Hulkolla oli hieman synkempi viesti. Hän myönsi Instagram-päivityksessään, että syksyn pimeys on tehnyt tehtävänsä.

– Onko kellekään muulle iskenyt vielä kaamosmasennus? Meikä on tän viikon kyllä strugglannut (suomeksi ”taistellut”) ihan kunnolla jaksamisen kanssa. Kaikki päivät tuntuu olevan yhtä harmaata mössöä aamusta iltaan. Kotona taas tulee istuttua kirkasvalolampun edessä kun mikäkin mangusti ja sokeria tekee mieli jatkuvasti.

– Nyt ihailen kuvia auringon alta ja unelmoin saunassa etelän lomasta, avautui EM-hopeamitalisti.

Hulkko julkaisi päivityksen yhteyteen kesäisiä kuvia. Hän poseerasi niissä uima-asussa paljon valoisammissa tunnelmissa. Otokset keräsivät suuret kehut.

Kuvat tästä.