Kesällä urheilu-uransa tauolle tehnyt Maria Huntington on tehnyt uuden aluevaltauksen.

Huntington on kerännyt vuosien saatossa yli 50 000 seuraajaa Instagramissa. Hän on nyt päättänyt ottaa saamansa opit käyttöön uudella tavalla.

Huntingtonin sosiaalisen median brändäämiseen liittyvät verkkokurssit tulivat nimittäin myyntiin keskiviikkona.

Nainen teki asiaa koskevan päivityksen Instagramissa. Hän kertoi tarkemmin sisällöstä.

– Verkkokurssien aiheet: Brändäämisen voima-näin saat somen tuottamaan, koostuu seitsemästä moduulista, jossa luodaan sun brändistrategia. Jokaiseen osioon kuuluu syventävät videot sekä tekstit, jotka tarjoaa aitoa konkretiaa.

– Myy ja vaikuta- opi myymään brändisi, koostuu myös seitsemästä moduulista. Jaan teille mun parhaimmat diilit sekä mediakortin, jolla pystyin tekemään 150 000€ myynnit, pelkästään somella! Kurssin jälkeen astelet valmiin myyntipohjan, mediakortin, pakettien ja ennen kaikkea mindset ulos markkinoille myymään brändiä. Palaute kursseilta on ollut ihan mieletöntä ja siksi uskallankin sanoa, että lupaan tästä olevan apua sulle! valisti ja innosti Huntington.

Kaikesta päätelleen alku oli vahva. Kurssit menivät kuin kuumille kiville. Huntington kirjoitti asiasta myöhemmin keskiviikkona Instagram Storiesissa.

– Kävin äsken katsomassa, kuinka moni teistä oli ostanut verkkokurssin. Ja ekassa illassa sain myyntitavoitteeni täyteen!!! Kiitos kiitos kaikille verkkokurssin ostaneille. Merkkaa minulle niin paljon, sanaili entinen huippu-urheilija.

Päivitys tästä.