Maria Huntington laittoi urheilu-uransa tauolle kesällä. Hän tekee nykyään uraa esimerkiksi sisällöntuottajana sosiaalisessa mediassa.

Huntington on jakanut viimeisen reilun vuoden aikana esimerkiksi kuva- ja videomateriaalia Tyynelä-taloprojektistaan, joka on saatu maaliin.

Naisen urheilu-ura oli viime vuodet tuloksellisesti alamäessä muun muassa terveysmurheista johtuen. Sosiaalisessa mediassa on tullut runsaasti faneja, mutta myös kateellisia katseita.

Huntington avautui hiljattain Ilta-Sanomille ihmisten reaktioista hänen päivityksiinsä. Hän myönsi, että kaikki huomio ei ole posiitivista.

– Tiedän, että menestykseni ärsyttää ihmisiä. Olen yrittänyt kasvattaa itselleni niin sanotusti pallit, että hitto, miten hyvää duunia olen tehnyt. Olen rakentanut brändini itse. Viime vuonna minulla ei edes ollut manageria, joten myin itse kaikki yhteistyökumppanuuteni, Huntington sanooi IS:lle.

– Some triggeröi ihmisiä, koska se on naisten johtama ala myös urheilijoiden keskuudessa. Erityisesti Suomessa. Ulkomailla on päivänselvä asia, että kaikilla tähdillä on some ja isot kumppanuudet, avasi seitsenottelijana tunnettu Huntington.

Tästä Ilta-Sanomien juttu.