Riihimäen Cocks on käsipallon miesten Suomen mestari vuosimallia 2017.

Mestaruus varmistui lauantaina kolmannessa finaalissa, kun Cocks kaatoi tiukan taiston jälkeen BK-46:n kotiyleisönsä edessä lukemin 28-24.

Vaikka Cocks vei mestaruuden suoraan otteluvoitoin 3-0, antoi BK-46 hyvän vastuksen. Kaikki kolme finaalia etenivät saman kaavan mukaan: Cocks otti ohjat käsiinsä ottelun alkuminuuteilla, mutta karjaalaiset roikkuivat sitkeästi muutaman maalin päässä ja kaikki kolme finaalia ratkesivat vasta viimeisen kymmenminuuttisen aikana.

Näin kävi myös lauantaina. Cocks johti ottelua tauolla viidellä maalilla ja toisella jaksolla Cocksin johto pysyi sitkeästi 3-5 maalissa. BK-46 roikkui tuntumassa pääsemättä kuitenkaan aivan iskuetäisyydelle. Cocks joutui kuitenkin puristamaan loppuun saakka voiton ja mestaruuden varmistamiseksi.

Mestaruus on Cocksille jo viides peräkkäinen ja kaikkiaan yhdeksäs.