Suurin osa nyrkkeily-yhteisöstä on tuominnut Conor McGregorin ja Floyd Mayweatherin välisen ottelun sirkukseksi.

Ottelun show-elementtiä korostaa se, että UFC-tähti McGregorilla ei ole ensimmäistäkään ottelua nyrkkeilyn ammattilaiskehässä ja hän kohtaa debyytissään ammattilaisurallaan voittamattoman Mayweatherin.

Nyrkkeilyn raskaan sarjan mestari Anthony Joshua ei ymmärrä ottelun saamaa kritiikkiä.

– Se on nyt mega-tapahtuma. He ovat tehneet mahtavan työn markkinoidessa yhtä kamppailulajihistorian suurinta tapahtumaa. Siitä on tullut globaali ilmiö. Ottelun kritisoiminen on typerää. Miksi he eivät valittaneet silloin, kun James Toney astui UFC-häkkiin ja otteli Randy Couturea vastaan? Joshua ihmetteli The Telegraphille.

Joshua uskoo, että Mayweatherin taso tulee olemaan liikaa McGregorille.

– Kaikilla on tappelussa mahdollisuus mutta Mayweather on nyrkkeilyn kovinta eliittiä. Hän on syystäkin urallaan voittamaton.

Joshua tapasi taannoin Mayweatherin ja paljasti, että urallaan lähes miljardin tienannut amerikkalainen antoi tälle vinkkejä, miten edetä urallaan pitäen silmällä talouspuolta.

– Hän sanoi minulle, että nyrkkeily on tällä hetkellä todella suosittua Britanniassa ja ettei minun kannata kiirehtiä Yhdysvaltoihin, sillä punta on aina dollaria vahvempi.