Miesten käsipallon Baltian Liiga huipentuu viikonloppuna, kun runkosarjan neljä parasta joukkuetta kokoontuvat Viron Kehraan Final Four-tapahtumaan. Suomen ainoa edustaja sarjassa, Riihimäen Cocks, sijoittui runkosarjassa neljänneksi ja kohtaa siten lauantaina välierässä runkosarjavoittajan, virolaisen Põlva Servitin.

– Odotan tiukkaa vääntöä. Põlva on erittäin liikkuva ja nopea joukkue, joka liikuttaa myös palloa todella vauhdikkaasti. Toivotaan, että oma tekemisemme riittää loppuottelupaikkaan, Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki toteaa Käsipalloliiton tiedotteessa.

– Minun valmentaja-aikanani olemme voittaneet Põlvan joka kerta kotona, ja vastaavasti hävinneet aina vieraskentällä. Nyt kohtaamme ensimmäisen kerran neutraalilla maalla.

Kesken kotimaisen SM-liigan välierien pelattava Final Four on Cocksille erittäin tärkeä, ja se haluaa palata voittajana jatkamaan kotimaan koitoksia. Kekki pitää jo varmana, että loppuottelussa odottaisi SKA Minsk, joka kohtaa omassa välierässään HC Kehra/Horizon Pulp&Paperin.

– Baltian Liiga on kauden päätavoitteitamme. Toivottavasti pääsisimme yrittämään revanssia parin vuoden takaisesta finaalitappiosta Minskille. Emme pärjäisi heille paras seitsemästä -sarjassa, mutta yhden pelin voimme viedä, Kekki laskelmoi.