Tampereen TKK ja Lahden Bay voittivat Turussa keilatun liiga-avauksen kuudesta pelistään viisi ja ovat nyt sarjan kärjessä, molemmat kymmenessä pisteessä.

TKK pelasi päivän kovimman keskiarvon 1095,7, Bayn vauhti oli 1053,5 keskiarvon veroista. Kolmantena sarjataulukossa on Hyvinkään Pinjets kahdeksalla pisteellä.

TKK venyi parhaimmillaan 1214 tulokseen, mikä oli päivän korkein noteeraus. Perttu Jussila selvitti kuusi sarjaa keskiarvolla 226,3 ja oli päivän paras keilaaja.

Petteri Saloselle noteerattiin 224,7, Sami Lampolle 220,5, Markus Heinoselle 215,2 ja Timo Alholle 209,0.

TKK:n vaihtopenkkiä kulutti tänään joukkueen kipparina tällä kaudella toimiva Petri Mannonen. Hän oli varsin tyytyväinen tiimin peliin.

– Hyvä esitys. Etenkin, kun aamupäivällä olosuhde oli todella hankala. Joukkueella oli hyvää tekemistä ja aina, kun oli se tiukka paikka, suoritettiin hyvin. Sen puolesta oli tosi hyvä päivä, Mannonen summasi.

Oman rooli vaihdossa sopi hänelle hyvin.

– Aloitin vaihtomiehenä, ja kun porukka pelasi hyvin, ei ollut tarvetta tehdä vaihtoja. Olen kyllä keilannut ja ihan valmis tulemaan kehiin, jos tarvitaan.

Vahvalla miehityksellä tämän kauden liigaan tullut Lahden Bay voitti TKK:n tavoin viisi ottelua. Keskiarvoksi se sai lukeman 1053,5.

Liigan tulokkaista parhaiten avauksesta selviytyi Kouvolan All Stars. Kolme voittoa ja kolme tappiota riittivät viidenteen sijaan sarjataulukossa. Joukkueen peli oli kuitenkin hyvin ailahtelevaa.

Liigan hännillä on viisi kahden voiton joukkuetta, joukossa muun muassa viime vuoden hopeajoukkue Mainarit.

Lähde: Keilailuliiton tiedote