Jarkko Niemisen kaksinpeliura päätökseen

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippumatsi Napoli - Barcelona! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen kaikkien aikojen menestyneimmän tennispelaajan, Jarkko Niemisen, kaksinpeliura päättyi tappioon Tukholman ATP-turnauksessa Nicolás Almagroa vastaan.

Voitettuaan ensimmäisen erän lukemin 3-6, Nieminen taipui toisessa erässä tie-breakin jälkeen. Kolmannessa erässä Almagro onnistui murtamaan Niemisen syötön 3-3-tilanteessa ja vei lopulta erän nimiinsä lukemin 6-4, ja ottelun 2-1.

Niemisen oli alun perin tarkoitus pelata Daniel Muñoz-de la Navaa vastaan, mutta espanjalainen vetäytyi turnauksesta loukkaantumisen vuoksi. Nieminen jatkaa vielä nelinpelissä yhdessä ruotsalaisparinsa Johan Brunströmin kanssa.

Mestarien liigassa huippumatsi Napoli - Barcelona! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!