Voimasuhteet säilyivät lentopallon Mestaruusliigan ottelussa

© Kuva: Juha Tamminen
Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Rantaperkiön Isku voitti Team Lakkapään toistamiseen viikon sisään lentopallon Mestaruusliigassa, tällä kertaa kotikentällään Pyynikillä. Isku vei ottelun edellisen tapaan suoraan 3-0 (25-23, 25-20, 25-22).

Toinen kohtaaminen oli lopputuloksesta huolimatta Iskulle vaikeampi, kun taas Lakkapää paransi peliään. Iskun rutiinisuoritus riitti kuitenkin kolmen pisteen voittoon.

– Viikon takaiseen verrattuna teimme tästä paljon vaikeamman pelin itsellemme, huolimatonta tekemistä vähän joka sektorilla. Keskittyminen peliin ei ollut sellaista kuin pitäisi olla. Helpoissa palloissa ja perusjutuissa ei saisi tulla niin paljon virheitä, siinä on paljon parannettavaa. Tottakai pelissä oli paljon hyvääkin, ja hienoa että saimme kolme pistettä, Iskun valmentaja Jussi Heino sanoi.

– Oli huomattavasti parempaa peliä meiltä kuin viikko sitten, mutta edelleen olemme liian virheherkkiä. Omat syöttövirheet söivät parhaan terän ensimmäisessä erässä. Hakkuri (Luka Medic) pääsi pitkästä aikaa tehoille, häneltä oli hyvä suoritus läpi ottelun. Voitto oli osittain Iskun hyvyyttä, varsinkin passarin peli oli tänään aika ratkaiseva. Conor Eaton oli tänään laadukkaampi passari kuin meidän Arash (Dosanjih), Lakkapään valmentaja Normunds Veinbergs arvioi.

Hakkuri Luka Medic (17/+9) palkittiin Lakkapään parhaana pelaajana. Iskun parhaana palkittiin Sakari Mäkinen (16/+8). Palkitut olivat myös joukkueidensa parhaat pistemiehet.

– Ei ollut tasaisinta peliä meiltä. Lakkapää tuli paremmalla asenteella, me vähän huonommalla kuin edellisessä pelissä. Tänään meidän pelissä näkyi nuoren porukan kurittomuus, välillä annoimme pisteputkia vastustajalle. Rutiinipelillä saimme kolme pistettä, siihen täytyy tietysti olla tyytyväinen, Sakari Mäkinen sanoi.

Lähde: Iskun tiedote

» Seuraa suomalaista huippulentopalloa! Ruudussa jopa 150 ottelua kaudessa!

Mestiksessä eloonjäämiskamppailu Kiekko-Vantaa - Peliitat! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!