Salibandyn uuden jättiläisen valmennuskuviot selvillä

© Kuva: Juha Tamminen

Helsinkiläinen salibandyn fuusioseura EräViikingit on tehnyt sopimukset miesten ja naisten liigajoukkueiden valmennustiimien kanssa. Miesten joukkueen päävalmentaja on Jyri Korsman, naisten joukkueen ruoriin astuu Janne Nissinen.

Tapanilan Erässä viime kaudella liigatason päävalmentajana debytoinut Korsman on EräViikinkien miesten salibandyliigajoukkueen päävalmentaja kaudella 2016-2017.

Intohimoisena ja analyyttisena valmentajana tunnettu, erityisesti pelaajien keskuudessa arvostettu Korsman on valmentajaurallaan ollut voittamassa muun muassa nuorten maailmanmestaruutta keväällä 2015 ja Suomen mestaruutta Happeessa keväällä 2014.

– Tällainen projekti vaatii edistyksellistä ja nykyaikaista otetta. Me näimme Jyrin sellaisena valmentajana. Hänellä oli selkeä ajatus ja visio siitä, miten tämä työ pitää tehdä. Tämä vakuutti heti, että Jyri on oikea mies EräViikinkien päävalmentajan tehtävään, EräViikinkien urheilujohtaja Joonas Naava selvitti tiedotteessa.

– Se mikä tässä kiehtoo, on hemmetin iso haaste. Nyt ollaan luomassa jotain ihan uutta. Tässä on rajattomat mahdollisuudet tehdä jotain sellaista, mitä ei ole salibandyssa ennen tehty, Korsman sanoi.

Lähde: EräViikinkien tiedote


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!