TPS ja Happee ovat tavanneet tarjoilla keskinäisissä peleissään melkoisia trillereitä eikä perinne katkennut tänäänkään, kun Salibandyliiga palasi joulutauolta. Happee haki lopulta molemmat pisteet Turusta 8-7-voitollaan, ja ottelu oli keskisuomalaisille jo seitsemäs perättäinen ilman tappiota. Viimeksi Happee on hävinnyt 22. lokakuuta Nokian KrP:lle.

TPS vei illan avauserän 669 katsojan iloksi 3-2, mutta sen jälkeen isäntien osaksi jäi kiriä kolme kertaa tasoihin Happeen yhden maalin johto. Ratkaiseva erä syntyi kolmannen erän puolivälissä, kun TPS:n Olli Laine ja Janne Nurminen komennettiin peräkkäin jäähyaitioon.

Viidellä kolmea vastaan Lauri Liikanen iski vieraat johtoon, ja tilanteesta jatkuneella yhden miehen ylivoimalla Petri Kauko venytti eron kahteen. Topi Kanervisto kavensi vielä, mutta edes minuutin ja 41 sekunnin ylivoima ottelun loppuun ei suonut TPS:lle tasoitusmaalia.

TPS:n Jaakko Hautamäki oli kahdella maalillaan ja kahdella maalisyötöllään ottelun tehomies. Laine merkkautti tänään 1+2 ja Happeen Liikanen 2+1. Voitto nosti Happeen sarjassa jo kolmanneksi, TPS jatkaa sijalla seitsemän.

Ennen uuden vuoden juhlimista pelataan Salibandyliigassa vielä perjantaina ottelut SPV – Oilers, LASB – Classic, Koovee – Nokian KrP, Steelers – OLS ja EräViikingit – SalBa.

Salibandyn TEHO Sport Suomen Cupissa pelattiin tänään neljäs puolivälierä, ja liigakärki EräViikingit kuittasi neljännen semifinaalipaikan kaatamalla Sipoossa Divarin ÅIF:n 12-2.

Miesten TEHO Sport Suomen Cupin välierät ovat siis Classic – SPV ja EräViikingit – LASB.

Lähde: Floorball.fi