Turun Marli Areenalla jännitti torstaina peräti 1922 katsojaa, kun Salibandyliiga palasi MM-tauolta ottelulla TPS – LASB. Kotijoukkue palkitsikin kannattajansa 6-4-kotivoitolla maailmanmestaruusjuhlallisuuksilla startatussa illassa.

Maailmanmestarimaan pääsarjan syyskauden loppusuoran aluksi TPS palkitsi kaksi maailmanmestaria kun joukkueen luottopuolustaja ja nykyisin EräViikingeissä pelaava TPS-kasvatti Miko Kailiala kukitettiin. Kailiala ja Suomen voittama MM-pokaali poseerasivat erätauolla kaverikuvissa katsojien kanssa, ja jono kuvauspisteeseen venyikin äkkiä silmänkantamattomiin.

Illan ottelussa kaksi maalia tappiolla ollut LASB kykeni nousemaan vielä kolmannessa erässä tasoihin. Sitten TPS kuitenkin painoi uudelleen kaasun pohjaan ja karkasi 6-3-johtoon ennen vieraiden viimeisen sekunnin kavennusta. Turkulaisten tehomiehinä häärivät tänään Eero Jalo (0+4), Jani Hyytiäinen (3+0) ja Janne Nurminen (2+0).

Kelpo ottelun pelasi myös maailmanmestari Lauri Stenfors, jonka otteissa ei kisaväsymystä näkynyt.

– Normaaliin runkosarjapeliin olisi saattanut olla vaikea löytää latausta näin heti kisojen jälkeen, mutta tänään oli niin hieno yleisö ja tapahtuma, että pelivire löytyi itsestään, Stenfors ihasteli.

Lähde: Floorball.fi