EräViikingit nousi maalierolla Salibandyliigan kärkeen tasattuaan Turussa pisteet TPS:n kanssa tuloksella 6-6.

EräViikingit repäisi TPS:aa vastaan kahdesti kahden maalin etumatkan, mutta 1021 katsojan kannustamat turkulaiset eivät suostuneet putoamaan kyydistä. Vielä kolme ja puoli minuuttia ennen loppusummeria Mika Moilanen nosti vieraat 6-5-johtoon, mutta heti seuraavassa vaihdossa Jaakko Hautamäki ohjasi tasoituksen, joka kesti läpi viiden minuutin jatkoajankin.

Puolustajat Juuso Alin ja Mikko Stenfors syöttivät tänään kumpikin TPS:n maaleista kaksi. EräViikingeistä Mika Moilanen merkkautti tehot 1+2 ja Joonatan Surakka 1+1.

TPS jäi EräViikingeiltä runkosarjassa kaatamatta, sillä kauden ensimmäisen kohtaamisen syksyllä Vantaalla veivät turkulaiset maalein 3-2.

Kun runkosarjaa on pelaamatta kaksi kierrosta, sekä EräViikingit että Classic ovat keränneet 41 pistettä mutta EräViikinkien maaliero on +109 ja Classicin +94.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina Vantaalla ottelulla EräViikingit – SPV. Viimeisellä kierroksella tämän hetken sarjakärki saa kotonaan vastaansa Kooveen. Classicin viimeiset vastustajat ovat M-Team ja Happee vieraskentillä.

Lähde: Floorball.fi